רולי בקר ממולאים פטריות ואגוזים ברוטב טריאקי

מתכון מאת: עליזה קוזי

רשימת מצרכים ל- 10 מנות

לרולים
0000000000000030 סינטה/אמריקאי/ארגנטיני
0000000000000203 שום כתוש
0000000000000162 פלפל שחור גרוס
לרוטב
0000000000000219 טריאקי

שלבי הכנה

1 מחממים שמן במחבת לחום בינוני
2 מערבבים את מרכיבי המלית: בצל, 2 כפות שום, פטריות, אגוזים, רבע כפית מלח ורבע כפית פלפל
3 מטגנים את המלית תוך כדי ערבוב עד להזהבת הבצל
4 מוסיפים יין וממשיכים בבישול עד להתאדות היין. מסירים מהאש
5 פורסים את נתח הבקר לשניצלים דקים (ניתן להזמין פרוס) ומשטחים לעובי של כ-5 מ״מ
6 מניחים פרוסת בקר על משטח העבודה. מפזרים מלח, פלפל ואגוז מוסקט מכל צד
7 מניחים מלית באמצעות כף ומכסים את פרוסת הבקר. מהדקים את המלית מעט באמצעות הכף
8 מגלגלים בזהירות את הפרוסה במהודק כך שהגלגול יהיה ישר. קושרים בחוט בישול או נועצים מספר קיסמים כדי לוודא שהרול לא ייפתח. חוזרים על התהליך עבור שאר הפרוסות.
9 מערבבים את הטריאקי עם הסילאן וכף שום ליצירת הרוטב
10 מחממים כף שמן במחבת גדולה לחום בינוני ומסדרים בה את הרולים. מטגנים מעט משני הצדדים, יוצקים את הרוטב וממשיכים לטגן כשתי דקות נוספות תוך הפיכת הרולים כך שיכוסו ברוטב ויטוגנו מכל צדדיהם.
11 מעבירים את הרולים עם הרוטב לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים למשך כשעה, או עד שהבשר רך. ניתן להמשיך בבישול למשך רבע שעה נוספת לקבלת הבשר עשוי בינוני או 25 דקות לקבלתו עשוי היטב.
12 מוציאים לצלחות ויוצקים רוטב מעל. מומלץ להגיש עם מעט ירקות מבושלים. בתיאבון!

תגובות

עדיין לא התקבלו תגובות

מתכונים דומים

קבבים בניחוח אסיאתי

אין כמו טעמם של קבבים טריים ועסיסיים שנעשים במקום לפני האכילה

מתכון מאת: רונה טל

16/03/2018
מעבר לדף מתכון קבבים בניחוח אסיאתי

רולדת בקר במילוי ירקות

מנה חגיגית, מרשימה, קלה להכנה מתאימה לארוח ,לחגים ולהרשמת האורחים.

מתכון מאת: מרי בן יצחק

16/03/2018
מעבר לדף מתכון רולדת בקר במילוי ירקות

צלי בשר כתף

שילוב של צלי כתף בקר רך ונימוח עם ירקות בבישול ארוך. מנה טעימה ומשביעה

מתכון מאת: עליזה קוזי

15/03/2018
מעבר לדף מתכון צלי בשר כתף

גולש עם במיה ברוטב חמוץ מתוק

תבשיל בקר עם במיה כפתורים, טעים במיוחד וללא סיבים. שילוב מוצלח ומרענן בין חמוץ למתוק.

מתכון מאת: רות צרור חולון

17/02/2018
מעבר לדף מתכון גולש עם במיה ברוטב חמוץ מתוק

לינגוויני עם בשר בקר טחון ופיטריות

פסטה לינגוויני עם בשר בקר טחון, ברוטב פיטריות ובצל בניחוח טוסקאני וטעם מפתיע ומעודן.

מתכון מאת: אלי חגג

17/02/2018
מעבר לדף מתכון לינגוויני עם בשר בקר טחון ופיטריות

ביף ולינגטון

מנה מיוחדת ומושקעת על בסיס נתח פילה עם שכבות של פטריות קצוצות וכבד אווז

מתכון מאת: רינה רוזנברג

14/02/2018
מעבר לדף מתכון ביף ולינגטון