רולדת בקר במילוי ירקות

מתכון מאת: מרי בן יצחק

רשימת מצרכים ל- 4 מנות

מרכיבים לרולדה בקר טחון
מרכיבים למילוי

שלבי הכנה

הכנת הרולדה 1 לערבב יחד את כל המרכיבים לעיסה אחת.
2 על נייר אפיה לפזר את פירורי הלחם.
3 לרדד את תערובת הרולדה לעובי של 1 ס"מ.
4 להניח במרכז המגש את הביצים הקשות בשורה.
5 לפזר את הירקות החתוכים סביב הביצים.
6 לגלגל בזהירות לרוחב המילוי ולהדק את הקצוות.
7 להעביר את הרולדה לתבנית אפיה.
8 להבריש את הרולדה במעט שמן זית.
9 לכסות בניר אלומיניום ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לחצי שעה או עד להשחמה.
10 (יש להימנע מבישול יתר)

תגובות

עדיין לא התקבלו תגובות

מתכונים דומים

גלילי בקר ממולאים

בקר טחון במילוי ירקות וביצים קשות, מנה יפה, טעימה וחגיגית

מתכון מאת: מרי בן יצחק

16/03/2018
מעבר לדף מתכון גלילי בקר ממולאים

קבבים בניחוח אסיאתי

אין כמו טעמם של קבבים טריים ועסיסיים שנעשים במקום לפני האכילה

מתכון מאת: רונה טל

16/03/2018
מעבר לדף מתכון קבבים בניחוח אסיאתי

צלי בשר כתף

שילוב של צלי כתף בקר רך ונימוח עם ירקות בבישול ארוך. מנה טעימה ומשביעה

מתכון מאת: עליזה קוזי

15/03/2018
מעבר לדף מתכון צלי בשר כתף

גולש עם במיה ברוטב חמוץ מתוק

תבשיל בקר עם במיה כפתורים, טעים במיוחד וללא סיבים. שילוב מוצלח ומרענן בין חמוץ למתוק.

מתכון מאת: רות צרור חולון

17/02/2018
מעבר לדף מתכון גולש עם במיה ברוטב חמוץ מתוק

לינגוויני עם בשר בקר טחון ופיטריות

פסטה לינגוויני עם בשר בקר טחון, ברוטב פיטריות ובצל בניחוח טוסקאני וטעם מפתיע ומעודן.

מתכון מאת: אלי חגג

17/02/2018
מעבר לדף מתכון לינגוויני עם בשר בקר טחון ופיטריות

ביף ולינגטון

מנה מיוחדת ומושקעת על בסיס נתח פילה עם שכבות של פטריות קצוצות וכבד אווז

מתכון מאת: רינה רוזנברג

14/02/2018
מעבר לדף מתכון ביף ולינגטון