רולדת בקר במילוי ירקות
מנה חגיגית, מרשימה, קלה להכנה מתאימה לארוח ,לחגים ולהרשמת האורחים.
מתכון מאת: מרי בן יצחק
16/03/2018
דרגת קושי קל
00:30
שלבי הכנה
הכנת הרולדה
1
לערבב יחד את כל המרכיבים לעיסה אחת.
2 על נייר אפיה לפזר את פירורי הלחם.
3 לרדד את תערובת הרולדה לעובי של 1 ס"מ.
4 להניח במרכז המגש את הביצים הקשות בשורה.
5 לפזר את הירקות החתוכים סביב הביצים.
6 לגלגל בזהירות לרוחב המילוי ולהדק את הקצוות.
7 להעביר את הרולדה לתבנית אפיה.
8 להבריש את הרולדה במעט שמן זית.
9 לכסות בניר אלומיניום ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לחצי שעה או עד להשחמה.
10 (יש להימנע מבישול יתר)