גלילי בקר ממולאים
בקר טחון במילוי ירקות וביצים קשות, מנה יפה, טעימה וחגיגית
מתכון מאת: מרי בן יצחק
16/03/2018
דרגת קושי רגיל
01:00
שלבי הכנה
הכנת הגלילים
1
מפזרים על פרוסות הכתף בשר טחון, ומניחים מעל פרוסת גזר ופרוסת מלפפון חמוץ.
2 מורחים חרדל סביב המילוי ומגלגלים את הפרוסות לגלילים
3 מהדקים את הגלילים בעזרת קיסמים
4 מטגנים את הגלילים במעט שמן זית בכל צד
5 בסיר נפרד מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את הסלרי והגזר.
6 מניחים את הגלילים בתוך הסיר ומתבלים במרק עוף, מלח ופלפל.
7 מוסיפים מים עד לכיסוי ומבשלים עד לריכוך כשעה על אש נמוכה.
8 לפני ההגשה מוסיפים את הפיסטוקים הקלויים.