אחסון נכון
        	
	
	אחסון וטיפול נכון בבשר בקר טרי
    אחסון במקרר
	- 
		בשר בקר טרי יש לאחסן בחלק הקר ביותר במקרר, באריזה נושמת ולא אדוקה.
 
	- 
		בקר חתוך לנתחים או סטייק אפשר לשמור במקרר עד 4 ימים.
 
	- 
		נתחי בקר שלמים: עד 7 ימים.
 
	- 
		חלקים פנימיים כגון: בשר טחון וכבד לא מומלץ לאחסן יותר מיומיים.
 
אחסון במקפיא
	- 
		בשר בקר טרי טחון ניתן לשמור בהקפאה לתקופה של 3 חודשים.
 
	- 
		חלקי בקר ניתן לשמור בהקפאה עד 6 חודשים.
 
	- 
		נתחים גדולים או שלמים ניתן לשמור בהקפאה עד 10 חודשים.
 
	- 
		חשוב לציין על הבשר את תאריך תפוגתו במדבקה או את תאריך הקניה.
 
	- 
		רצוי לעטוף את החלקים בניילון נצמד למניעת התייבשות.
 
איך נזהה בשר לא תקין?
	- 
		ריח לא נעים.
 
	- 
		בקר שהחל לשנות את צבעו והחלו להופיע בו כתמים ירוקים סימן שהחל בו תהליך של ריקבון ויש  להשליכו מיד.
 
הפשרת בקר
	- 
		במידה והפשרתם בשר במיקרוגל, יש לבשלו מייד!
 
	- 
		בשר שהופשר אין להקפיא שנית.אלא לאחר הכנתו.
 
הקפאת בקר לאחר בישול
	- 
		תבשיל מוכן ניתן להקפאה חם בכלי המתאים להקפאה
 
	- 
		רצוי להקפיא תבשיל מוכן בכלי אטום היטב למניעת ריחות.
 
	- 
		הפשרת התבשיל תעשה במקרר.
 
	- 
		זמן אחסון תבשיל מוכן הינו קצר מכיוון שחומרי הטעם בתבשיל מתחמצנים וטעמו של התבשיל עלול להיפגע.
 
לדף מוצרי בקר
 
    
 
	
	אחסון וטיפול נכון בבשר בקר טרי
    אחסון במקרר
	- 
		בשר בקר טרי יש לאחסן בחלק הקר ביותר במקרר, באריזה נושמת ולא אדוקה.
 
	- 
		בקר חתוך לנתחים או סטייק אפשר לשמור במקרר עד 4 ימים.
 
	- 
		נתחי בקר שלמים: עד 7 ימים.
 
	- 
		חלקים פנימיים כגון: בשר טחון וכבד לא מומלץ לאחסן יותר מיומיים.
 
אחסון במקפיא
	- 
		בשר בקר טרי טחון ניתן לשמור בהקפאה לתקופה של 3 חודשים.
 
	- 
		חלקי בקר ניתן לשמור בהקפאה עד 6 חודשים.
 
	- 
		נתחים גדולים או שלמים ניתן לשמור בהקפאה עד 10 חודשים.
 
	- 
		חשוב לציין על הבשר את תאריך תפוגתו במדבקה או את תאריך הקניה.
 
	- 
		רצוי לעטוף את החלקים בניילון נצמד למניעת התייבשות.
 
איך נזהה בשר לא תקין?
	- 
		ריח לא נעים.
 
	- 
		בקר שהחל לשנות את צבעו והחלו להופיע בו כתמים ירוקים סימן שהחל בו תהליך של ריקבון ויש  להשליכו מיד.
 
הפשרת בקר
	- 
		במידה והפשרתם בשר במיקרוגל, יש לבשלו מייד!
 
	- 
		בשר שהופשר אין להקפיא שנית.אלא לאחר הכנתו.
 
הקפאת בקר לאחר בישול
	- 
		תבשיל מוכן ניתן להקפאה חם בכלי המתאים להקפאה
 
	- 
		רצוי להקפיא תבשיל מוכן בכלי אטום היטב למניעת ריחות.
 
	- 
		הפשרת התבשיל תעשה במקרר.
 
	- 
		זמן אחסון תבשיל מוכן הינו קצר מכיוון שחומרי הטעם בתבשיל מתחמצנים וטעמו של התבשיל עלול להיפגע.
 
לדף מוצרי בקר