אחסון נכון

אחסון וטיפול נכון בבשר בקר טרי

אחסון במקרר
  • בשר בקר טרי יש לאחסן בחלק הקר ביותר במקרר, באריזה נושמת ולא אדוקה.
  • בקר חתוך לנתחים או סטייק אפשר לשמור במקרר עד 4 ימים.
  • נתחי בקר שלמים: עד 7 ימים.
  • חלקים פנימיים כגון: בשר טחון וכבד לא מומלץ לאחסן יותר מיומיים.
אחסון במקפיא
  • בשר בקר טרי טחון ניתן לשמור בהקפאה לתקופה של 3 חודשים.
  • חלקי בקר ניתן לשמור בהקפאה עד 6 חודשים.
  • נתחים גדולים או שלמים ניתן לשמור בהקפאה עד 10 חודשים.
  • חשוב לציין על הבשר את תאריך תפוגתו במדבקה או את תאריך הקניה.
  • רצוי לעטוף את החלקים בניילון נצמד למניעת התייבשות.
איך נזהה בשר לא תקין?
  • ריח לא נעים.
  • בקר שהחל לשנות את צבעו והחלו להופיע בו כתמים ירוקים סימן שהחל בו תהליך של ריקבון ויש  להשליכו מיד.
הפשרת בקר
  • במידה והפשרתם בשר במיקרוגל, יש לבשלו מייד!
  • בשר שהופשר אין להקפיא שנית.אלא לאחר הכנתו.
הקפאת בקר לאחר בישול
  • תבשיל מוכן ניתן להקפאה חם בכלי המתאים להקפאה
  • רצוי להקפיא תבשיל מוכן בכלי אטום היטב למניעת ריחות.
  • הפשרת התבשיל תעשה במקרר.
  • זמן אחסון תבשיל מוכן הינו קצר מכיוון שחומרי הטעם בתבשיל מתחמצנים וטעמו של התבשיל עלול להיפגע.
לדף מוצרי בקר

אחסון וטיפול נכון בבשר בקר טרי

אחסון במקרר
  • בשר בקר טרי יש לאחסן בחלק הקר ביותר במקרר, באריזה נושמת ולא אדוקה.
  • בקר חתוך לנתחים או סטייק אפשר לשמור במקרר עד 4 ימים.
  • נתחי בקר שלמים: עד 7 ימים.
  • חלקים פנימיים כגון: בשר טחון וכבד לא מומלץ לאחסן יותר מיומיים.
אחסון במקפיא
  • בשר בקר טרי טחון ניתן לשמור בהקפאה לתקופה של 3 חודשים.
  • חלקי בקר ניתן לשמור בהקפאה עד 6 חודשים.
  • נתחים גדולים או שלמים ניתן לשמור בהקפאה עד 10 חודשים.
  • חשוב לציין על הבשר את תאריך תפוגתו במדבקה או את תאריך הקניה.
  • רצוי לעטוף את החלקים בניילון נצמד למניעת התייבשות.
איך נזהה בשר לא תקין?
  • ריח לא נעים.
  • בקר שהחל לשנות את צבעו והחלו להופיע בו כתמים ירוקים סימן שהחל בו תהליך של ריקבון ויש  להשליכו מיד.
הפשרת בקר
  • במידה והפשרתם בשר במיקרוגל, יש לבשלו מייד!
  • בשר שהופשר אין להקפיא שנית.אלא לאחר הכנתו.
הקפאת בקר לאחר בישול
  • תבשיל מוכן ניתן להקפאה חם בכלי המתאים להקפאה
  • רצוי להקפיא תבשיל מוכן בכלי אטום היטב למניעת ריחות.
  • הפשרת התבשיל תעשה במקרר.
  • זמן אחסון תבשיל מוכן הינו קצר מכיוון שחומרי הטעם בתבשיל מתחמצנים וטעמו של התבשיל עלול להיפגע.
לדף מוצרי בקר