אחסון נכון
אחסון וטיפול נכון בבשר בקר טרי
אחסון במקרר
-
בשר בקר טרי יש לאחסן בחלק הקר ביותר במקרר, באריזה נושמת ולא אדוקה.
-
בקר חתוך לנתחים או סטייק אפשר לשמור במקרר עד 4 ימים.
-
נתחי בקר שלמים: עד 7 ימים.
-
חלקים פנימיים כגון: בשר טחון וכבד לא מומלץ לאחסן יותר מיומיים.
אחסון במקפיא
-
בשר בקר טרי טחון ניתן לשמור בהקפאה לתקופה של 3 חודשים.
-
חלקי בקר ניתן לשמור בהקפאה עד 6 חודשים.
-
נתחים גדולים או שלמים ניתן לשמור בהקפאה עד 10 חודשים.
-
חשוב לציין על הבשר את תאריך תפוגתו במדבקה או את תאריך הקניה.
-
רצוי לעטוף את החלקים בניילון נצמד למניעת התייבשות.
איך נזהה בשר לא תקין?
-
ריח לא נעים.
-
בקר שהחל לשנות את צבעו והחלו להופיע בו כתמים ירוקים סימן שהחל בו תהליך של ריקבון ויש להשליכו מיד.
הפשרת בקר
-
במידה והפשרתם בשר במיקרוגל, יש לבשלו מייד!
-
בשר שהופשר אין להקפיא שנית.אלא לאחר הכנתו.
הקפאת בקר לאחר בישול
-
תבשיל מוכן ניתן להקפאה חם בכלי המתאים להקפאה
-
רצוי להקפיא תבשיל מוכן בכלי אטום היטב למניעת ריחות.
-
הפשרת התבשיל תעשה במקרר.
-
זמן אחסון תבשיל מוכן הינו קצר מכיוון שחומרי הטעם בתבשיל מתחמצנים וטעמו של התבשיל עלול להיפגע.
לדף מוצרי בקר
אחסון וטיפול נכון בבשר בקר טרי
אחסון במקרר
-
בשר בקר טרי יש לאחסן בחלק הקר ביותר במקרר, באריזה נושמת ולא אדוקה.
-
בקר חתוך לנתחים או סטייק אפשר לשמור במקרר עד 4 ימים.
-
נתחי בקר שלמים: עד 7 ימים.
-
חלקים פנימיים כגון: בשר טחון וכבד לא מומלץ לאחסן יותר מיומיים.
אחסון במקפיא
-
בשר בקר טרי טחון ניתן לשמור בהקפאה לתקופה של 3 חודשים.
-
חלקי בקר ניתן לשמור בהקפאה עד 6 חודשים.
-
נתחים גדולים או שלמים ניתן לשמור בהקפאה עד 10 חודשים.
-
חשוב לציין על הבשר את תאריך תפוגתו במדבקה או את תאריך הקניה.
-
רצוי לעטוף את החלקים בניילון נצמד למניעת התייבשות.
איך נזהה בשר לא תקין?
-
ריח לא נעים.
-
בקר שהחל לשנות את צבעו והחלו להופיע בו כתמים ירוקים סימן שהחל בו תהליך של ריקבון ויש להשליכו מיד.
הפשרת בקר
-
במידה והפשרתם בשר במיקרוגל, יש לבשלו מייד!
-
בשר שהופשר אין להקפיא שנית.אלא לאחר הכנתו.
הקפאת בקר לאחר בישול
-
תבשיל מוכן ניתן להקפאה חם בכלי המתאים להקפאה
-
רצוי להקפיא תבשיל מוכן בכלי אטום היטב למניעת ריחות.
-
הפשרת התבשיל תעשה במקרר.
-
זמן אחסון תבשיל מוכן הינו קצר מכיוון שחומרי הטעם בתבשיל מתחמצנים וטעמו של התבשיל עלול להיפגע.
לדף מוצרי בקר