רוסטביף סינטה עגל בחרדל ותערובת תיבול

מתכון מאת: עליזה קוזי

רשימת מצרכים ל- 10 מנות

0000000000000030 סינטה/אמריקאי/ארגנטיני
0000000000000162 פלפל שחור גרוס
0000000000000228 שמן זית חלוצה

שלבי הכנה

1 מערבבים את החרדל עם שמן הזית, ומורחים את נתח הסינטה בשכבה דקה מכל צדדיו.
2 מערבבים וכותשים (או טוחנים) את הזרעים, הצ׳ילי, המלח והפלפל. מוסיפים את השום, הפטרוזיליה ושבבי הבצל ומערבבים
3 מצפים את נתח הסינטה בתערובת התבלינים ומהדקים כך שיצפו את הנתח באופן הדוק ומלא מכל צדדיו
4 מניחים את הנתח המצופה בקערה סגורה ומכניסים למקרר למספר שעות
5 מוציאים את הנתח מהמקרר כשעתיים לפני הצלייה
6 מחממים תנור מראש לטמפרטורה של 230 מעלות
7 מניחים את נתח הבשר על רשת הצלייה, מזליפים עליו שמן זית ומכניסים לתנור
8 כעבור רבע שעה מורידים את הטמפרטורה ל- 180 מעלות
9 ממשיכים בצלייה למשך 50 דקות, לקבלת הבשר במידת עשייה של medium rare (מדיום רייר)
10 במידה ורוצים את הבשר במידת עשייה של מדיום, ממשיכים בצלייה למשך 10 - 15 דקות נוספות
11 מוציאים את הבשר מהתנור ומניחים להתקרר בטמפרטורת החדר למשך כ-20 דקות
12 פורסים את הנתח ומגישים. בתיאבון!

תגובות

עדיין לא התקבלו תגובות

מתכונים דומים

קבבים בניחוח אסיאתי

אין כמו טעמם של קבבים טריים ועסיסיים שנעשים במקום לפני האכילה

מתכון מאת: רונה טל

16/03/2018
מעבר לדף מתכון קבבים בניחוח אסיאתי

רולדת בקר במילוי ירקות

מנה חגיגית, מרשימה, קלה להכנה מתאימה לארוח ,לחגים ולהרשמת האורחים.

מתכון מאת: מרי בן יצחק

16/03/2018
מעבר לדף מתכון רולדת בקר במילוי ירקות

צלי בשר כתף

שילוב של צלי כתף בקר רך ונימוח עם ירקות בבישול ארוך. מנה טעימה ומשביעה

מתכון מאת: עליזה קוזי

15/03/2018
מעבר לדף מתכון צלי בשר כתף

גולש עם במיה ברוטב חמוץ מתוק

תבשיל בקר עם במיה כפתורים, טעים במיוחד וללא סיבים. שילוב מוצלח ומרענן בין חמוץ למתוק.

מתכון מאת: רות צרור חולון

17/02/2018
מעבר לדף מתכון גולש עם במיה ברוטב חמוץ מתוק

לינגוויני עם בשר בקר טחון ופיטריות

פסטה לינגוויני עם בשר בקר טחון, ברוטב פיטריות ובצל בניחוח טוסקאני וטעם מפתיע ומעודן.

מתכון מאת: אלי חגג

17/02/2018
מעבר לדף מתכון לינגוויני עם בשר בקר טחון ופיטריות

ביף ולינגטון

מנה מיוחדת ומושקעת על בסיס נתח פילה עם שכבות של פטריות קצוצות וכבד אווז

מתכון מאת: רינה רוזנברג

14/02/2018
מעבר לדף מתכון ביף ולינגטון