טשולנט

מתכון מאת: עליזה קוזי

רשימת מצרכים ל- 6 מנות

צלעות טרי/אמריקאי
0000000000000045 עצמות מח
0000000000000162 פלפל שחור גרוס
0000000000000164 פפריקה מתוקה

שלבי הכנה

1 מוסיפים את חתיכות הבשר, עצמות המח, חתיכות תפוחי האדמה והבצלים הקצוצים בסיר.
2 מפזרים פלפל שחור גרוס.
3 מפזרים גרעיני חיטה, אבקת מרק ופפריקה מעל.
4 יוצקים דבש מעל.
5 מוסיפים מיים עד לכיסוי מלא של המרכיבים.
6 מוסיפים את הקישקע (אפשר להוסיף בשלמותו או לחתוך לגלילים קצרים) מעל.
7 מכסים את הסיר, מדליקים להבה גדולה ומביאים לרתיחה. מקטינים ללהבה קטנה ומשאירים להתבשל למשך 8 שעות לפחות. ניתן ורצוי להשתמש בסיר חשמלי על חום נמוך.
8 להסיר מהאש ולהגיש. בתיאבון!

תגובות

עדיין לא התקבלו תגובות

מתכונים דומים

קבבים בניחוח אסיאתי

אין כמו טעמם של קבבים טריים ועסיסיים שנעשים במקום לפני האכילה

מתכון מאת: רונה טל

16/03/2018
מעבר לדף מתכון קבבים בניחוח אסיאתי

רולדת בקר במילוי ירקות

מנה חגיגית, מרשימה, קלה להכנה מתאימה לארוח ,לחגים ולהרשמת האורחים.

מתכון מאת: מרי בן יצחק

16/03/2018
מעבר לדף מתכון רולדת בקר במילוי ירקות

צלי בשר כתף

שילוב של צלי כתף בקר רך ונימוח עם ירקות בבישול ארוך. מנה טעימה ומשביעה

מתכון מאת: עליזה קוזי

15/03/2018
מעבר לדף מתכון צלי בשר כתף

גולש עם במיה ברוטב חמוץ מתוק

תבשיל בקר עם במיה כפתורים, טעים במיוחד וללא סיבים. שילוב מוצלח ומרענן בין חמוץ למתוק.

מתכון מאת: רות צרור חולון

17/02/2018
מעבר לדף מתכון גולש עם במיה ברוטב חמוץ מתוק

לינגוויני עם בשר בקר טחון ופיטריות

פסטה לינגוויני עם בשר בקר טחון, ברוטב פיטריות ובצל בניחוח טוסקאני וטעם מפתיע ומעודן.

מתכון מאת: אלי חגג

17/02/2018
מעבר לדף מתכון לינגוויני עם בשר בקר טחון ופיטריות

ביף ולינגטון

מנה מיוחדת ומושקעת על בסיס נתח פילה עם שכבות של פטריות קצוצות וכבד אווז

מתכון מאת: רינה רוזנברג

14/02/2018
מעבר לדף מתכון ביף ולינגטון