קישואים ובצל ממולא
מתכון מאת:
25/03/2018
דרגת קושי קשה
01:00
שלבי הכנה
אופן ההכנה
1
חוצים את הקישואים, מרוקנים את תוכנם בזהירות בעזרת כפית ומשאירים בצד את התוכן .
2 חותכים את קצות הבצלים, מקלפים ומבשלים במים עד לרתיחה ומצננים.
3 מפרידים את שכבות הבצל בזהירות על ידי חתך עדין לאורכו.
הכנת הרוטב 4 בסיר אחד מפזרים את תוכן הקישואים שרוקנו ושאריות הבצלים שהופרדו לשכבות מילוי.
5 מפזרים מעל את פרוסות תפוחי האדמה.
6 בקערית מערבבים את רסק העגבניות, מלח קינמון ומים ושופכים אל הסיר.
הכנת המלית 7 מערבבים בקערה את הבשר הטחון, פטרוזיליה, ביצה, מלח, פלפל וקינמון.
הכנת הממולאים 8 ממלאים את הקישואים במלית ומהדקים.
9 מניחים על כל שכבת בצל מלית במרכזה ומגלגלים את שני קצותיו לגליל ומהדקים.
10 את שארית המלית לשפוך בסיר הרוטב.
11 מחממים את סיר הרוטב ומבשלים את הרוטב כמה דקות.
12 מסדרים את הקישואים והבצלים הממולאים בסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה שעתיים או על פלטה.
13 מגישים חם לצד אורז לבן.