תפוח אדמה ממולא בקר טחון (בסטיל)

מתכון מאת: רותי צרור

רשימת מצרכים ל- 10 מנות

בקר טחון
0000000000000163 פלפל שחור
0000000000000180 קינמון

שלבי הכנה

אופן ההכנה 1 קולפים את תפוחי האדמה המצוננים שבושלו במעט מלח ומועכים למחית.
הכנת המלית 2 מטגנים את הבצל הקצוץ במעט שמן עד להזהבה.
3 מוסיפים את הבשר הטחון, מועכים עם מזלג ומערבבים.
4 מוסיפים את הפטרוזיליה והתבלינים ומערבבים תוך טיגון קל.
5 מוסיפים 1/2 כוס מים ומבשלים עד לאידוי המים ומצננים.
הכנת הבסטיל 6 מוסיפים למחית תפוחי האדמה 1/2 כפית מלח ומערבבים. טיפ: קל יותר לעבוד עם המחית כשהיא מצוננת יותר.
7 יוצרים כדורים דמויי ביצה ובעזרת האגודל יוצרים גומה עמוקה לאורכם.
8 מכניסים מעט מהמלית (לא יותר מדי, כדי שלא יתפרק), סוגרים ומהדקים היטב.
9 מניחים בצלחת עמוקה קמח ובצלחת עמוקה אחרת את הביצים הטרופות.
10 מחממים מחבת עם כוס שמן לטיגון עמוק.
11 טובלים כל כדור בקמח ולאחר מכן בביצה.
12 מטגנים את הממולאים עד להזהבה משני צדדיהם.

תגובות

עדיין לא התקבלו תגובות

מתכונים דומים

קבבים בניחוח אסיאתי

אין כמו טעמם של קבבים טריים ועסיסיים שנעשים במקום לפני האכילה

מתכון מאת: רונה טל

16/03/2018
מעבר לדף מתכון קבבים בניחוח אסיאתי

רולדת בקר במילוי ירקות

מנה חגיגית, מרשימה, קלה להכנה מתאימה לארוח ,לחגים ולהרשמת האורחים.

מתכון מאת: מרי בן יצחק

16/03/2018
מעבר לדף מתכון רולדת בקר במילוי ירקות

צלי בשר כתף

שילוב של צלי כתף בקר רך ונימוח עם ירקות בבישול ארוך. מנה טעימה ומשביעה

מתכון מאת: עליזה קוזי

15/03/2018
מעבר לדף מתכון צלי בשר כתף

גולש עם במיה ברוטב חמוץ מתוק

תבשיל בקר עם במיה כפתורים, טעים במיוחד וללא סיבים. שילוב מוצלח ומרענן בין חמוץ למתוק.

מתכון מאת: רות צרור חולון

17/02/2018
מעבר לדף מתכון גולש עם במיה ברוטב חמוץ מתוק

לינגוויני עם בשר בקר טחון ופיטריות

פסטה לינגוויני עם בשר בקר טחון, ברוטב פיטריות ובצל בניחוח טוסקאני וטעם מפתיע ומעודן.

מתכון מאת: אלי חגג

17/02/2018
מעבר לדף מתכון לינגוויני עם בשר בקר טחון ופיטריות

ביף ולינגטון

מנה מיוחדת ומושקעת על בסיס נתח פילה עם שכבות של פטריות קצוצות וכבד אווז

מתכון מאת: רינה רוזנברג

14/02/2018
מעבר לדף מתכון ביף ולינגטון