בשר עם תפוחי אדמה ובצק (בז׳ין)

מתכון מאת: רות צרור חולון

רשימת מצרכים ל- 4 מנות

אסאדו

שלבי הכנה

אופן ההכנה 1 בסיר בינוני מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה.
2 מוסיפים לטיגון את הבשר ואח'כ את תפוחי האדמה.
3 מוסיפים את רסק העגבניות, שאר התבלינים והמים ומביאים לרתיחה.
4 מבשלים בישול איטי על פלטה כ-6 שעות או למשך הלילה, או בתנור בחום של 100 מעלות, עד לקבלת צבע חום כחמין .
לכדורי הבצק 5 בסיר אחר מניחים מערוך עץ.
6 מוסיפים מים,קמח,שמן ומלח.
7 מערבבים ומניחים לתערובת להתבשל כשעה על אש קטנה.
8 כעבור שעה מערבבים את התערובת להפיכתה לעיסה ומעבירים לקערית לצינון.
9 אם חסרים נוזלים יש להוסיף מים ולערבב.
10 לאחר צינון העיסה יוצרים כדורים בינוניים ויוצרים במרכזם גומה.
11 יוצקים מהרוטב שבסיר על כדור העיסה ומוסיפים מעל ממנת הבשר.

תגובות

עדיין לא התקבלו תגובות

מתכונים דומים

קבבים בניחוח אסיאתי

אין כמו טעמם של קבבים טריים ועסיסיים שנעשים במקום לפני האכילה

מתכון מאת: רונה טל

16/03/2018
מעבר לדף מתכון קבבים בניחוח אסיאתי

רולדת בקר במילוי ירקות

מנה חגיגית, מרשימה, קלה להכנה מתאימה לארוח ,לחגים ולהרשמת האורחים.

מתכון מאת: מרי בן יצחק

16/03/2018
מעבר לדף מתכון רולדת בקר במילוי ירקות

צלי בשר כתף

שילוב של צלי כתף בקר רך ונימוח עם ירקות בבישול ארוך. מנה טעימה ומשביעה

מתכון מאת: עליזה קוזי

15/03/2018
מעבר לדף מתכון צלי בשר כתף

גולש עם במיה ברוטב חמוץ מתוק

תבשיל בקר עם במיה כפתורים, טעים במיוחד וללא סיבים. שילוב מוצלח ומרענן בין חמוץ למתוק.

מתכון מאת: רות צרור חולון

17/02/2018
מעבר לדף מתכון גולש עם במיה ברוטב חמוץ מתוק

לינגוויני עם בשר בקר טחון ופיטריות

פסטה לינגוויני עם בשר בקר טחון, ברוטב פיטריות ובצל בניחוח טוסקאני וטעם מפתיע ומעודן.

מתכון מאת: אלי חגג

17/02/2018
מעבר לדף מתכון לינגוויני עם בשר בקר טחון ופיטריות

ביף ולינגטון

מנה מיוחדת ומושקעת על בסיס נתח פילה עם שכבות של פטריות קצוצות וכבד אווז

מתכון מאת: רינה רוזנברג

14/02/2018
מעבר לדף מתכון ביף ולינגטון