עופיונים ממולאים באורז וצנובר

מתכון מאת: עליזה קוזי

רשימת מצרכים ל- 3 מנות

עופיון טרי/קפוא
0000000000000158 למילוי אורז יסמין 1ק"ג
לציפוי
0000000000000217 רוטב סויה קיקומן
לתיבול
0000000000000162 פלפל שחור גרוס

שלבי הכנה

הכנת המילוי 1 שוטפים את האורז במסננת תחת הברז ומניחים לייבוש.
2 מחממים שמן בסיר. כשהשמן חם, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים מעט על להבה בינונית עד שמתחיל להיות שקוף.
3 מוסיפים את האורז, מערבבים ומוסיפים אבקת מרק עוף תוך כדי ערבוב וטיגון כשתי דקות.
4 מוסיפים כוס וחצי מיים, מערבבים, מכסים את הסיר ומנמיכים ללהבה קטנה מאוד ומבשלים למשך 18 דקות, ומכבים את האש.
5 מטגנים את הצנוברים במחבת עם מעט מאוד שמן ומערבבים תוך כדי טיגון למשך שתי דקות. מסירים מהאש.
6 מוסיפים לקערה את האורז המבושל, הצנוברים והשמן ומערבבים. מוסיפים מלח ופלפל שחור ומערבבים.
מילוי ובישול 7 יוצקים לקערית את רוטב הסויה והסילאן ומערבבים היטב.
8 ממלאים את העופיונים בתערובת האורז עם הצנוברים. לאחר המילוי קושרים את רגלי העופיון זו לזו בעזרת חוט בישול כדי לחסום את פתח המילוי.
9 טובלים את העופיונים ברוטב הסויה והסילאן ומורחים לציפוי מלא. מניחים את העופיונים הממולאים והמצופים בתבנית ויוצקים עליהם את שארית הרוטב.
10 מכניסים את התבנים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים למשך שעה וחצי, או עד שהעופיונים משחימים.
11 יאמי! בתיאבון.

תגובות

11 תגובות
-1' OR (select/**/IFNULL(ASCII(SUBSTRING((select/**/@@version),1
555
24/03/2021
root
-1' OR 3*2*1=6 AND 000193=000193 or 'zCtd1a4m'='
555
24/03/2021
root
-1' OR 3*2=6 AND 000193=000193 or 'zCtd1a4m'='
555
24/03/2021
root
-1' OR 2+1-1-1=1 AND 000193=000193 or 'zCtd1a4m'='
555
24/03/2021
root
-1' OR 3*2>(0+5+193-193) or 'zCtd1a4m'='
555
24/03/2021
root
-1' OR 2+193-193-1=0+0+0+1 or 'zCtd1a4m'='
555
24/03/2021
root
-1' OR 3*2*1=6 AND 830=830 or 'f5BkDRZd'='
555
24/03/2021
root
-1' OR 3*2=6 AND 830=830 or 'f5BkDRZd'='
555
24/03/2021
root
-1' OR 2+1-1-1=1 AND 830=830 or 'f5BkDRZd'='
555
24/03/2021
root
-1' OR 3*2>(0+5+830-830) or 'f5BkDRZd'='
555
24/03/2021
root
-1' OR 2+830-830-1=0+0+0+1 or 'f5BkDRZd'='
555
24/03/2021
root

מתכונים דומים

עוף מתקתק עם תפוח אדמה וגזר גמדי

עוף מתקתק עם תפוח אדמה וגזר גמדי

מתכון מאת: עליזה קוזי

21/02/2018
מעבר לדף מתכון עוף מתקתק עם תפוח אדמה וגזר גמדי

עוף בשזיפים

מתכון קליל לתוצאה מרשימה וטעימה במיוחד

מתכון מאת: עליזה קוזי

19/02/2018
מעבר לדף מתכון עוף בשזיפים

קציצות עוף

קציצות עוף ברוטב צהוב עם שומר, מתאים להגשה על אורז לבן

מתכון מאת: שרי טל

14/02/2018
מעבר לדף מתכון קציצות עוף

חזה עוף בגריל

חזה עוף בגריל, מתאים לארוחה מהירה, בתוספת סלט, עם ירקות מאודים או מוקפצים קלות לממהרים במיוחד - מתאים בתוך בגט טרי עם טחינה וירקות.

מתכון מאת: רבקה ברעם

07/02/2018
מעבר לדף מתכון חזה עוף בגריל

חמין עיראקי טיבית

טיבית או בשמו המוכר חמין עיראקי, מורכב מחומרים קלילים ולכן מתאים להכנה בכל עונות השנה ולא רק לימי החורף הקרירים בהם מכינים חמין פולני המורכב מפחמימות מורכבות ושומנים מהחי.

מתכון מאת: גלי פריזר

30/01/2018
מעבר לדף מתכון חמין עיראקי טיבית

פסטרמה - חזה הודו

נקניק פסטרמה, מאכל אהוב על רבים מאיתנו, ומה יותר כיף מאשר להכין אותו לבד במגוון סיגנונות וטעמים, ולאכול מוצר טרי ללא חומרים משמרים כל שהם.

מתכון מאת: רומא אלברט

18/12/2017
מעבר לדף מתכון פסטרמה - חזה הודו