חמין עיראקי טיבית
טיבית או בשמו המוכר חמין עיראקי, מורכב מחומרים קלילים ולכן מתאים להכנה בכל עונות השנה ולא רק לימי החורף הקרירים בהם מכינים חמין פולני המורכב מפחמימות מורכבות ושומנים מהחי.
מתכון מאת: גלי פריזר
30/01/2018
דרגת קושי קל
01:30
שלבי הכנה
1
לערבב כוס האורז, התבלינים להוסיף את הבקר הטחון, עגבנייה ושתי כפות רסק עגבניות
2 אופן מילוי העוף - למלא את פנים העוף בתערובת ולשחרר מעט בצידי העוף
3 לסגור את העוף עם קיסמי עץ ולתפור
הכנת אורז וחיטה 4 לטגן את העוף עם הבצל עד שהבצל יזהיב,להוסיף את שאר רסק העגבניות ומעט מים ולטגן עוד 10 דקות
5 להוסיף עוד מים, כוס אורז והחיטה ולבשל (כמו בבישול אורז) להוסיף את שאריות המילוי
6 להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות לשעה עד שעתיים