חזה עוף קריספי במחבת פסים
חזה עוף טעים, עשיר בחלבונים ואהוב על כולם - והפעם בבישול מיוחד שמעשיר את טעמו והופך אותו למעדן אמיתי.
מתכון מאת: עליזה קוזי
28/10/2018
דרגת קושי קל
00:30
שלבי הכנה
1
מוסיפים לקערה את רוטב הסויה, סילאן וחלמוני הביצים ומערבבים היטב.
2 מכניסים את פרוסות חזה העוף לקערה, מערבבים ומעסים היטב במשך מספר דקות. מניחים בצד ל-20 דקות כדי לאפשר לעוף לספוג את הטעמים.
3 פורסים את הבצל לפרוסות דקות.
4 מוסיפים שמן למחבת פסים, מלהיטים ומניחים בו את פרוסות חזה העוף (כמה שנכנס במחבת, וחוזרים על השלבים מכאן עבור שאר הפרוסות בהמשך) למשך דקה.
5 הופכים את פרוסות חזה העוף ומנמיכים את הלהבה לעוצמה בינונית, למשך 3 דקות או עד שהעוף משחים.
6 מוציאים את העוף מהמחבת.
7 מוסיפים למחבת את פרוסות הבצל ומטגנים עם הרוטב שנותר עד להתרככות מלאה.
8 מוציאים את הבצל, מערבבים עם העוף ומגישים. בתיאבון!