חזה עוף מוקפץ עם ירקות
מנה טעימה, בריאה ומהנה מהמטבח האסייאתי, המשלבת טעמים נפלאים ופריכות ליצירת הנאה צרופה.
מתכון מאת: אמיליו דלווגה
11/09/2018
דרגת קושי קל
00:40
שלבי הכנה
השרייה:
1
מכניסים לקערה את מרכיבי המשרה ומערבבים הייטב. מוסיפים את נתחי חזה העוף, מעסים היטב ומכניסים למקרר לשעה לפחות, רצוי למספר שעות.
הכנת המרכיבים: 2 חוצים את הבצלים ופורסים לרצועות דקות.
3 פורסים את הכרוב לרצועות דקות.
4 חותכים את הפלפלים לרצועות.
5 חותכים אות הקישואים למקלות.
6 גורדים את הגזרים לרצועות.
7 קוצצים את הבצל הירוק לפרוסות דקות.
בישול 8 מחממים שמן קנולה בווק. מכניסים את רצועות העוף לווק ומטגנים מכל הצדדים כ-5 דקות עד להשחמה קלה.
9 מוסיפים לווק את הבצל, מערבבים ומקפיצים כדקה. מוסיפים את מרכיבי התיבול ומערבבים.
10 מוסיפים לווק את הפלפלים ומקפיצים כשתי דקות.
11 מוסיפים לווק את הקישואים, כרוב וגזר ומקפיצים כשתי דקות נוספות או עד שהירקות מתרככים.
12 מוסימים את הרוטב לווק ומערבבים היטב. מקפיצים למשך כדקה נוספת.
13 מפזרים שומשום ובצל ירוק קצוץ מעל ומגישים. בתיאבון!