נתחי חזה עוף בלימון בסיגנון סיני
מנה טעימה מהמטבח הסיני המעודן, לחובבי הטעם החמצמץ. מומלץ להגיש עם אורז לבן.
מתכון מאת: אמיליו דלווגה
20/03/2018
דרגת קושי קל
00:40
שלבי הכנה
1
פורסים את חזה העוף לפרוסות דקות (כ-1 ס״מ)
2 לערבב את חומרי המשרה ולהשרות את פרוסות חזה העוף למשך חצי שעה.
3 מערבבים את מרכיבי הרוטב בקערה ומניחים בצד
4 מלהיטים ווק או מחממים מחבת רגילה לחום גבוה מאוד ומטגנים את נתחי חזה העוף במעט שמן עד שהנתחים מלבינים.
5 מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה קלה.
6 מוסיפים את פרוסות הלימון ומערבבים כחצי דקה.
7 מוסיפים את הרוטב ומביאים לרתיחה.
8 מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שהנתחים מוכנים.
9 יש להימנע מבישול יתר. חזה העוף מוכן תוך מספר דקות.
10 להגיש עם אורז לבן ולפזר בצל ירוק קצוץ, החלק הירוק.