עוף ממולא אורז ופירות יבשים
עוף ממולא - תמיד מתקבל באהבה וגם יחסוך לנו הרבה עבודה. מנה מרשימה חגיגית וטעימה במיוחד!
מתכון מאת: עליזה קוזי
16/08/2018
דרגת קושי קל
02:00
שלבי הכנה
1
מחממים את התנור ל- 200 מעלות.
2 שוטפים את העוף היטב ומייבשים אותו, בזהירות שלא לקרוע או להסיר את העור.
3 מערבבים היטב את כל מצרכי המילוי וממלאים את חלל העוף. קושרים את פתחי העוף עם חוט קשירה מיוחד לבישול (או עם קיסמים, אם אין חוט)
4 מערבבים היטב בקערה את כל מצרכי הציפוי. מורחים את העוף בתערובת הציפוי מכל צדדיו ומניחים בתבנית על נייר אפייה.
5 עוטפים את התבנית בנייר כסף ויוצרים מספר חורים בעזרת מזלג. מכניסים לתנור למשך שעה וחצי או עד שהבשר רך והעוף שחום.
6 מדי פעם בודקים את העוף. במידה והבשר רך, ניתן להוציא מהתנור.
7 בתיאבון!