דג מרוקאי
אין כמו דג מרוקאי עסיסי ומתובל כמנה ראשונה בסעודת ליל שבת.
מתכון מאת: שושי חסון
20/03/2018
דרגת קושי רגיל
00:40
שלבי הכנה
1
מניחים את נתחי הדג בקערה עם הלימון והמלח ומשרים למשך 10 דקות
2 מטגנים בסיר רחב את השום הגמבה הפלפל החריף והעגבניות.
3 מתבלים במלח ומבשלים כ-5 דקות.
4 מערבבים את מרכיבי הרוטב בקערה.
5 מוסיפים את הדג ומכסים עם הרוטב.
6 מוסיפים את הכוסברה הקצוצה, מכסים וממשיכים לבשל במשך כ-40 דקות.
7 בתיאבון!