חריימה
דג ברוטב מתאים לכל ארוחה, אם זו ארוחת שבת עם חלה טרייה לקראת קידוש, בחגים כמנה ראשונה ולכל עונות השנה
מתכון מאת: רבקה בדוסה
20/03/2018
קל מאוד
00:30
שלבי הכנה
אופן הכנת הרוטב
1
מטגנים עד להזהבה את הבצל
2 מוסיפים את השום הכתוש לטיגון קל
3 מוסיפים את רסק העגבניות, התבלינים והמים ומערבבים.
4 מוסיפים מים לפי דרגת הסמיכות הנדרשת.
5 מניחים את נתחי הדג ומכסים אותם ברוטב.
6 מבשלים על אש קטנה רבע שעה בערך. אם הרוטב סמיך מידי, מוסיפים מעט מים.