חריימה

מתכון מאת: רבקה בדוסה

רשימת מצרכים ל- 6 מנות

פילה לברק
0000000000000225 רסק עגבניות
0000000000000168 כמון
0000000000000166 פפריקה חריפה

שלבי הכנה

אופן הכנת הרוטב 1 מטגנים עד להזהבה את הבצל
2 מוסיפים את השום הכתוש לטיגון קל
3 מוסיפים את רסק העגבניות, התבלינים והמים ומערבבים.
4 מוסיפים מים לפי דרגת הסמיכות הנדרשת.
5 מניחים את נתחי הדג ומכסים אותם ברוטב.
6 מבשלים על אש קטנה רבע שעה בערך. אם הרוטב סמיך מידי, מוסיפים מעט מים.

תגובות

עדיין לא התקבלו תגובות

מתכונים דומים

דג מרוקאי

אין כמו דג מרוקאי עסיסי ומתובל כמנה ראשונה בסעודת ליל שבת.

מתכון מאת: שושי חסון

20/03/2018
מעבר לדף מתכון דג מרוקאי

קציצות דגים

אין כמו קציצות דגים פיקנטיות וקריספיות להשלמת הארוחה, ואף בתור מנה עיקרית מכובדת

מתכון מאת: רבקה בדוסה

20/03/2018
מעבר לדף מתכון קציצות דגים