קציצות דגים
אין כמו קציצות דגים פיקנטיות וקריספיות להשלמת הארוחה, ואף בתור מנה עיקרית מכובדת
מתכון מאת: רבקה בדוסה
20/03/2018
דרגת קושי רגיל
00:45
שלבי הכנה
אופן הכנת הקציצות
1
בקערה מערבבים את הדג הטחון עם הביצה, פירורי הלחם, הירקות והתבלינים.
הכנת הרוטב 2 מטגנים בסיר רחב את פרוסות הגמבה, הגמבה המגורדת השום והגזר.
3 לאחר מספר דקות מוסיפים מים עד לכיסוי הירקות.
4 מתבלים בפפריקה מתוקה, כמון, מלח פלפל.
5 מכניסים את קציצות הדג ומפזרים את גרגרי החומוס המבושלים (או קופסת שימורים).
6 מבשלים על להבה נמוכה למשך 40 דקות.