קציצות דגים

מתכון מאת: רבקה בדוסה

רשימת מצרכים ל- 6 מנות

מרכיבי הקציצות פילה לברק
0000000000000168 כמון
0000000000000163 פלפל שחור
מרכיבי הרוטב
0000000000000164 פפריקה מתוקה

שלבי הכנה

אופן הכנת הקציצות 1 בקערה מערבבים את הדג הטחון עם הביצה, פירורי הלחם, הירקות והתבלינים.
הכנת הרוטב 2 מטגנים בסיר רחב את פרוסות הגמבה, הגמבה המגורדת השום והגזר.
3 לאחר מספר דקות מוסיפים מים עד לכיסוי הירקות.
4 מתבלים בפפריקה מתוקה, כמון, מלח פלפל.
5 מכניסים את קציצות הדג ומפזרים את גרגרי החומוס המבושלים (או קופסת שימורים).
6 מבשלים על להבה נמוכה למשך 40 דקות.

תגובות

עדיין לא התקבלו תגובות

מתכונים דומים

דג מרוקאי

אין כמו דג מרוקאי עסיסי ומתובל כמנה ראשונה בסעודת ליל שבת.

מתכון מאת: שושי חסון

20/03/2018
מעבר לדף מתכון דג מרוקאי

חריימה

דג ברוטב מתאים לכל ארוחה, אם זו ארוחת שבת עם חלה טרייה לקראת קידוש, בחגים כמנה ראשונה ולכל עונות השנה

מתכון מאת: רבקה בדוסה

20/03/2018
מעבר לדף מתכון חריימה