מרק מינסטרונה

מתכון מאת: אלי חגג

רשימת מצרכים

ל- 8 מנות

0000000000000122 שעועית לבנה מבושלת
0000000000000225 רסק עגבניות
0000000000000203 שום כתוש
0000000000000228 שמן זית חלוצה

שלבי הכנה

1 מחממים את שמן הזיית בסיר
2 מוסיפים את כל הירקות ומקפיצים / מערבבים על אש בינונית תוך כדי ערבוב למשך מספר דקות.
3 מוסיפים לסיר את רסק העגבניות ומערבבים תוך כדי בישול. רצוי להוסיף מעט מיים.
4 ממשיכים לערבב ומוסיפים מיים בהדרגה תוך כדי בישול, ומביאים לרתיחה.
5 מוסיפים אבקת מרק ותבלינים, מערבבים ומקטינים את האש לקבלת ביעבוע קל ומכסים את הסיר.
6 כעבור 20 דקות מוסיפים את האיטריות (לאחר שטיפה) ומערבבים. מבשלים למשך 10 דקות נוספות, או עד שהירקות רכים והאיטריות מוכנות.
7 בתיאבון!

תגובות

עדיין לא התקבלו תגובות

מתכונים דומים

טורטיה עם חזה עוף ופלפלים

ארוחה טעימה ומשביעה שמקורה במטבח המקסיקני, עם כמה שינויים מקומיים מרעננים!

מתכון מאת: אלי חגג

30/08/2018

תפוח אדמה ממולא בקר טחון (בסטיל)

מנה מסורתית ביתית נהדרת, בסיס למנת גורמה לחג.

מתכון מאת: רותי צרור

25/03/2018

דג מרוקאי

אין כמו דג מרוקאי עסיסי ומתובל כמנה ראשונה בסעודת ליל שבת.

מתכון מאת: שושי חסון

20/03/2018

קציצות בשר מטוגנות

קציצות של בית, טעימות במיוחד מיד אחרי הטיגון. כמובן שאפשר לגוון עם תוספת הירק בקישוא, כרובית ועוד.

מתכון מאת: שרי טל

20/03/2018

כנפיים במרינדה

מנת פתיחה טעימה מאוד, קלה ומהירה להכנה, היכולה לשמש גם כמנה עיקרית.

מתכון מאת: אהרון טל

20/03/2018

שורבה

הגירסה הטריפולטנית לצ׳ורבה הרומנית. מרק עוף ועגבניות קל להכנה

מתכון מאת: רותי צרור

22/02/2018