מרק מינסטרונה
מינסטרונה - חגיגה אמיתית לאוהבי המרקים ולחובבי האוכל האיטלקי בפרט. מרק עשיר ומגוון בסוגי ירקות שונים, טעים ומשביע!
מתכון מאת: אלי חגג
30/08/2018
דרגת קושי קל
00:40
שלבי הכנה
1
מחממים את שמן הזיית בסיר
2 מוסיפים את כל הירקות ומקפיצים / מערבבים על אש בינונית תוך כדי ערבוב למשך מספר דקות.
3 מוסיפים לסיר את רסק העגבניות ומערבבים תוך כדי בישול. רצוי להוסיף מעט מיים.
4 ממשיכים לערבב ומוסיפים מיים בהדרגה תוך כדי בישול, ומביאים לרתיחה.
5 מוסיפים אבקת מרק ותבלינים, מערבבים ומקטינים את האש לקבלת ביעבוע קל ומכסים את הסיר.
6 כעבור 20 דקות מוסיפים את האיטריות (לאחר שטיפה) ומערבבים. מבשלים למשך 10 דקות נוספות, או עד שהירקות רכים והאיטריות מוכנות.
7 בתיאבון!