צלעות טלה בתנור עם עגבניות שרי

מתכון מאת: אמיליו דלווגה

רשימת מצרכים ל- 5 מנות

צלעות טלה 6 יח באריזה
0000000000000228 שמן זית חלוצה
0000000000000162 פלפל שחור גרוס

שלבי הכנה

1 מבקשים מהקצב להסיר את הצלע התחתונה כך שאפשר יהיה להפריד את הצלעות.
2 מסירים את רוב השומן מיחידת הצלעות ומשאירים מעט שומן סביב.
3 מתבלים את הצלעות במלח ופלפל ומניחים בתבנית חסינת אש.
4 מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
5 מוסיפים לתבנית את היין ושמן הזית ואופים 25 דקות בתנור.
6 לאחר האפייה פורסים למנות (כ-3 צלעות לכל מנה).
7 טוחנים במעבד מזון את הכוסברה עם השום, הצנוברים, שמן זית, מיץ לימון מלח ופלפל למחית.
8 מערבבים את המחית עם עגבניות השרי.
9 מחממים מחבת עם שמן ומוסיפים את העגבניות המתובלות.
10 מקפיצים את העגבניות 2 דקות במחבת ומגישים אותן לצד הצלעות.

תגובות

עדיין לא התקבלו תגובות

מתכונים דומים

שישליק כבש בתחמיץ עגבניות ונענע

מנה בטעם מיוחד ומפתיע, בניחוחו המיוחד של המטבח המזרחי המעודן.

מתכון מאת: עליזה קוזי

25/03/2018
מעבר לדף מתכון שישליק כבש בתחמיץ עגבניות ונענע

כבש על עלי גפן

מעדן אמיתי ועסיסי, מתכון מיוחד בשילוב מעודן של טעמי בשר כבש וחמצמצות בהשראת המטבח הדרוזי

מתכון מאת: שרי טל

25/03/2018
מעבר לדף מתכון כבש על עלי גפן

תבשיל כבש וארטישוק

תבשיל חגיגי בשיא עונת הארטישוק, טרי וטעים במיוחד לחג הפסח.

מתכון מאת: אמיליו דלווגה

19/03/2018
מעבר לדף מתכון תבשיל כבש וארטישוק

צלעות טלה בלימון

מנת כבש קלה להכנה בטעם לימון.

מתכון מאת: צילי פרץ

18/03/2018
מעבר לדף מתכון צלעות טלה בלימון

תבשיל כבש בלימון

אין כמו בשר כבש רך בתערובת טעמים ייחודית לאחר בישול עם במיץ לימון. ארוחה מיוחדת וקלה להכנה.

מתכון מאת: עליזה קוזי

16/03/2018
מעבר לדף מתכון תבשיל כבש בלימון

צלעות כבש מטוגנות בחרדל ודבש

צלעות כבש (או טלה) מטוגנות במחבת במשרה תבלינים, חרדל ודבש - מעדן אמיתי!

מתכון מאת: אלי חגג

08/01/2018
מעבר לדף מתכון צלעות כבש מטוגנות בחרדל ודבש