תבשיל כבש וארטישוק

מתכון מאת: אמיליו דלווגה

רשימת מצרכים ל- 8 מנות

שלבי הכנה

אופן ההכנה 1 מטגנים את נתחי הבשר עד להשחמה.
2 מוסיפים את השום ומטגנים קלות.
3 מוסיפים את הקמח, מלח ופלפל ומערבבים.
4 מוסיפים את היין והמים ומביאים לרתיחה.
5 מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים 45 דקות.
6 אל הסיר מוסיפים את לבבות הארטישוק, כוס מים ומיץ הלימון וממשיכים לבשל עוד שעה וחצי.
7 מוסיפים בהגשה את הפטרוזיליה הקצוצה.

תגובות

עדיין לא התקבלו תגובות

מתכונים דומים

שישליק כבש בתחמיץ עגבניות ונענע

מנה בטעם מיוחד ומפתיע, בניחוחו המיוחד של המטבח המזרחי המעודן.

מתכון מאת: עליזה קוזי

25/03/2018
מעבר לדף מתכון שישליק כבש בתחמיץ עגבניות ונענע

כבש על עלי גפן

מעדן אמיתי ועסיסי, מתכון מיוחד בשילוב מעודן של טעמי בשר כבש וחמצמצות בהשראת המטבח הדרוזי

מתכון מאת: שרי טל

25/03/2018
מעבר לדף מתכון כבש על עלי גפן

צלעות טלה בתנור עם עגבניות שרי

מעדן אמיתי לאניני הטעם. צלעות טלה צלויות ביין לבן, מוגש בתוספת עגבניות שרי מוקפצות בתערובת קריספית.

מתכון מאת: אמיליו דלווגה

25/03/2018
מעבר לדף מתכון צלעות טלה בתנור עם עגבניות שרי

צלעות טלה בלימון

מנת כבש קלה להכנה בטעם לימון.

מתכון מאת: צילי פרץ

18/03/2018
מעבר לדף מתכון צלעות טלה בלימון

תבשיל כבש בלימון

אין כמו בשר כבש רך בתערובת טעמים ייחודית לאחר בישול עם במיץ לימון. ארוחה מיוחדת וקלה להכנה.

מתכון מאת: עליזה קוזי

16/03/2018
מעבר לדף מתכון תבשיל כבש בלימון

צלעות כבש מטוגנות בחרדל ודבש

צלעות כבש (או טלה) מטוגנות במחבת במשרה תבלינים, חרדל ודבש - מעדן אמיתי!

מתכון מאת: אלי חגג

08/01/2018
מעבר לדף מתכון צלעות כבש מטוגנות בחרדל ודבש