דג טונה ברוטב

מתכון מאת: רונית דהמן

רשימת מצרכים ל- 6 מנות

0000000000000163 פלפל שחור
0000000000000164 פפריקה מתוקה
0000000000000167 כורכום

שלבי הכנה

אופן ההכנה 1 משרים את פרוסות הטונה בלימון כחצי שעה
הכנת הרוטב 2 מרסקים בבלנדר את העגבניות.
3 מחממים סיר שטוח ורחב. מוסיפים שמן, 6 שיני שום פרוסות, מלח, כורכום, פפריקה למשך דקה.
4 מוסיפים את הפלפלים השלמים, העגבניות המרוסקות וחצי מכמות הירק הקצוץ.
5 מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
הכנת הדג 6 סוחטים את הטונה מהלימון ועוטפים כל פרוסה בקמח. מטגנים קלות במחבת פסים למשך דקה לכל צד.
7 מעבירים את פרוסות הדג לסיר עם הרוטב.
8 מוסיפים אל הרוטב חצי כוס מים לכיסוי הדגים.
9 להוסיף מעל הרוטב את המחצית הנותרת של הירק הקצוץ ו3 שיני השום הנותרות.
10 ניתן להוסיף פרוסת לימון כבוש.
11 מביאים לרתיחה,מכסים את הסיר ומנמיכים את האש לעוד חצי שעה.

תגובות

עדיין לא התקבלו תגובות